S’han convocat les ajudes assistencials de menjador i transport del curs 2014/2015

graull | Noticies | divendres, 27/06/2014 | Comments (0)  

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport convoca la concessió d’ajudes assistencials de MENJADOR i servici de TRANSPORT per al curs 2014-2015.

AJUDA ASSISTENCIAL DE MENJADOR
Podran sol·licitar esta ajuda els pares/mares o tutors/es els fills dels quals estudiaran, en el curs 2014-2015, Educació Infantil i Primària.
Les sol·licituds d’ajuda assistencial de menjador deuran anar acompanyades de la documentació següent:
- Fotocòpia del DNI/NIF/PASSAPORT/NIE dels sol·licitants (pares i mares, tutors o semblant), així com del NIF del/l’alumne/a si disposa del mateix.
- Fotocòpia del Llibre de família, on apareguen tant els pares com els fills que es consideren membres de la unitat familiar (si la mare està en estat de gestació deurà portar justificant mèdic amb la data probable del part). Es considera membre computable de la unitat familiar el nou cònjuge o persona unida per anàloga relació, encara que no es trobe legalitzada la seua situació com a parella de fet.
- Enguany, el fet de sol·licitar l’ajuda ja autoritza a la Conselleria per demanar informació de l’AEAT de la Renda 2013.
Podran participar en la present convocatòria, les famílies que l’any 2013 no van superar els següents imports:
Família de dos membres: 24.089’00€
Família de tres membres: 32.697’00€
Família de quatre membres: 38.831’00€
Família de cinc membres: 43.402’00€

- Qualsevol altra circumstància especial deurà ser degudament justificada.

TRANSPORT ESCOLAR
Serà beneficiari del servici de transport escolar l’alumnat d’Educació Primària, el domicili habitual del qual, degudament acreditat, es trobe a una distància, en línia recta, de 3 km o més del centre educatiu que li corresponga per a la seua escolarització.
L’alumnat beneficiari del servici de transport escolar, només serà beneficiari de menjador escolar gratuït quan el domicili habitual es trobe en un municipi diferent del del centre docent que li corresponga per a la seua escolarització.
Amb caràcter excepcional es podrà autoritzar per a l’ús del servici de transport escolar a l’alumnat d’Educació Infantil.
Les sol·licituds hauran d’anar acompanyades de la documentació següent:
- Certificat de residència, o bé d’un certificat d’empadronament acompanyat dels últims rebuts de llum i aigua de la vivenda, el titular/s de la qual siguen els pares/tutors de l’alumne, amb una antiguitat màxima de quatre mesos i amb un consum que acredite l’ús habitual de la vivenda.
- L’acreditació de la distància existent entre el domicili i el centre d’escolarització es realitzarà d’ofici per part de l’Administració.
- Fotocòpia del DNI de l’alumne/a si disposa del mateix.

Les instàncies de sol·licitud poden retirar-se en la secretaria i s’entregaran de 9.00 a 13.00h a la secretària del centre abans del 4 de Juliol (data que finalitza el termini de lliurament).

No hi ha comentaris »

Encara no hi ha comentaris.


Deixa un comentari

C.P. Graüll es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.